Våra tjänster

Vi hjälper er med badrumsrenovering i Täby och övriga Stockholm och åtar oss uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Vi kan erbjuda totalentreprenad och ta hand om alla moment i en badrumsrenovering som exempelvis tätskikt, kakel och klinker, golvvärme, vvs och el. Kanske vill ni bara byta golvbrunn eller ha en duschvägg monterad? Eller vill ni ha en totalrenovering av badrummet och hjälp med både planering och val av material? Vi kan hjälpa er med stort och litet, för oss är alla kunder viktiga.

Personlig projektledare som finns med hela vägen och hjälper med svåra val

Ibland är det svårt att veta exakt hur man vill att badrummet ska se ut. Då kan vi hjälpa er att planera och komma med förslag på material som är passande. Under hela processen finns vi till för er och hjälper er grundligt med allting ifrån planering till färdigt arbete vid slutbesiktningen. Allt övervakas av en projektledare som ser till att arbetet hela tiden flyter och som kontinuerligt rapporterar till er. Vi erbjuder alltid gratis hembesök och offert med fast pris!

Totalentreprenad med certifierade hantverkare

Vi har snickare, elektriker, plattsättare och VVS-kunnig personal inom vårt företag. Givetvis är vi certifierade att få utföra arbeten i badrum och erbjuder garanti på de badrum vi utför. För er som kund skapar detta en enklare process och större trygghet. En renovering utförd av oss går alltid att besikta och eventuella reklamationer åtgärdas utan dröjsmål. Våra hantverkare är givetvis även försäkrade om olyckan skulle vara framme.