Pålitlig badrumsrenovering

Står du inför en Badrumsrenovering i Täby? Då är det ett klokt drag att ta hjälp av en professionell firma, om du inte har tillräckliga kunskaper själv, för att undvika otrevliga och kostsamma påföljder som till exempel vattenläckor eller fuktskador. Vi utför stora som små renoveringar och har en lång erfarenhet. av att förhindra vattenskador med noga lagt tätskikt. Vårt största fokus är att du som kund ska bli nöjd.

Tätskikt är a och o vid badrumsrenovering

Oavsett om man bygger nya eller renoverar befintliga badrum är det av yttersta vikt att tätskiktet är av rätt sort och att det är tätt. Därför är det också extremt viktigt att arbetet utförs av en fackman som har den utbildning som krävs för arbetet. Uppstår det en fukt- eller vattenskada i badrummet, och det visar sig att arbetet inte är fackmannamässigt utfört, kommer inte försäkringen att täcka skadan. Det hela kommer då att bli betydligt mer kostsamt än att anlita en byggfirma för att utföra arbetet.

Badrumsrenovering

Njut av ditt nya badrum

I fall du anlitar en oss för din badrumsrenovering Täby kan du inte bara var säker på att allt arbete blir rätt utfört, du undviker också risken att försäkringen inte täcker om en fukt- eller vattenskada skulle uppstå i efterhand. Istället kan du koncentrera dig på att hitta snygga inredningsdetaljer och välja färger till handdukarna i ditt nya badrum. Dessutom är det ganska skönt att slippa allt byggstök och lämna över det till proffsen. Om inte annat kommer ditt badrum att blir klart mycket fortare.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning inför din badrumsrenovering!